Affischer och tryck

Affischer och tryck

Tack vare vår stora produktion och volym av affischeringstryck har vi kunnat pressa priserna till marknadens lägsta och samtidigt hålla bästa möjliga tryckkvalité. En annan fördel med att låta Kulturreklam sköta hela processen är att kunden garanterat kan hålla tidsplanen och slipper tidskrävande kommunikation med olika leverantörer. För närvarande trycker ca 80% av alla annonsörer genom våra kontakter.

Vi ser helst att tryckningen av affischerna bokas i samband med bokningen av tavlorna, för att kunna garantera leveranstiderna.

Vi hjälper både stora och små annonsörer!

Leverans av material som ska tryckas

Det digitala materialet skall lämnas måndag, tre veckor innan bokad vecka. Dokumentet skall vara i CMYK och ha måtten 700×1000 mm med 7 mm utfall utan skärmärken, för att undvika att det blir en synlig vit kant på affischernas yttersidor. Om du vill göra ett provtryck kostar det 300:-/motiv

Trycket görs på papper för utomhusbruk och har en mycket hög kvalité på färger och bilder. Affischerna fodras på en 3 mm tjock vattenbeständig kartong som återvinns efter förbrukning. Fodringen garanterar att affischerna har en lång livslängd och inte påverkas av väder.

Digitala original för tryck mailas till jonny@kulturreklam.se
Provtryck kostar 300:-/motiv

För dig som väljer att trycka affischerna själv

Affischerna ska vara tryckta på Blue Lenzing 115g (papper för utomhusbruk) och ha formatet 733×1043 mm, trots att den synliga ytan är 700×1000 mm. Instruktioner om sidutskjutning hittar du här.

Affischen skall levereras tisdag två veckor innan bokad vecka. (ex. bokning v.24 skall levereras tisdag v.22) till följande adress:

Strokirk Landströms
Wennerbergsvägen 47
531 33 Lidköping

Tilläggstjänster

Kulturtavlorna erbjuder även sina kunder förmånliga tilläggstjänster i form av grafisk design. Vi har ett uppbyggt nätverk av skickliga formgivare och originalare.

Hör av er för offert eller mer information om våra tilläggstjänster.